Novinky

          • Deň Pavla Demitru

          • Na nášho patróna nezabúdame počas celého roka a každoročne mu venujeme aj športový deň. Žiaci druhého stupňa súťažili v rôznych disciplínach a tí najlepší si odniesli aj ceny. Ocenené boli ale aj deti, ktoré prekonali samé seba. No a nezabudli sme oceniť aj pani učiteľku, ktorá (aj keď nie je telocvikárka) predviedla deťom skvelý výkon vo výdrži v planku. 

          • Halloween na Demitrovke

          • Každoročne sa stretávame na konci októbra na našej škole na netradičnom karnevale. Tento rok bol opäť vydarený a deti si mali možnosť okrem karnevalu užiť veľa zábavy a zapojiť sa do rôznych súťaži, vytvárali si kreatívne drobnosti na našich dielničkach a kto sa nebál, mohol si ísť pozrieť obľúbenú strašidelnú uličku, o ktorú sa tento rok postarali žiaci 8. a 9. ročníka.

            Halloween na škole organizujú naše pani učiteľky angličtiny, keďže táto téma je časťou výuky o ráliách anglicky hovoriacih krajín. Veľká vďaka patrí ale všetkým zapojeným pedagógom za vynikájuco odvedenú prácu. Znova sme ukázali, že sme jeden tím a spolu dokážeme skvelé veci.