Novinky

          • Stolnotenisový turnaj firiem

          • Charitatívna akcia

            Dňa 14.4.2023 sa konal v našej telocvični stolnotenisový turnaj, ktorý mal prívlastok charitatívny. Výnos zo zbierky bol v celkovej hodnote 1400€. Ďakujeme všetkým firmám, ktoré podporili charitatívnu zbierku. 

          • DEŇ RODINY V MATERSKEJ ŠKOLE

          • Deň rodiny v materskej škole

            V piatok 19.5.2023 si kolektív zamestnnacov materskej školy pripravili pre deti a ich rodiny netradičnú oslavu Dňa rodiny. Materská škola sa premenila na krajinu rozprávok, kde deti čakali rozprávkové bytosti, ich rozprávkové príbehy a rôzne úlohy...

            Po návšteve rozprávok ako Medovníkový domček, Malá morská víla, Neporiadnej princeznej, či Snehulienke deti vonku čakalo množstvo prekvapení ako maľovanie na tvár, minitvorivé dielničky, skákací hrad, zapletanie vrkôčikov... Záverečou bodkou za slávnostným popoludním bol koncert detskej skupiny MalinyJam, ktorí nám priniesli skvelú zábavu a spríjemnili čarovné rozprávkové popoludnie.

             

            Ďakujeme Rade rodičov za spoluprácu a finančnú podporu a aj ostatným rodičom, ktorí sa zapojili do príprav podujatia.

             

          • PRERUŠENIE PREVÁDZKY V MŠ

          • Vážení rodičia detí v materskej škole,

            Oznamujeme Vám, že dňa 31.5.2023 bude prerušená prevádzka materskej školy v oboch budovách a to z prevádzkových dôvodov-plánované prerušenie distribúcie elektrickej energie.

            Všetky deti budú v tento deň automaticky zo stravy odhlásené.

             

            Za pochopenie ďakujeme.

             

            Mgr.Oto Bača, riaditeľ školy

          • MAJÁLES 13.5.2023

          • Tombola - hlavná cena luxusný kávovar v hodnote 300€

            Vážení rodičia, priatelia a podporovatelia školy, pozývame Vás na rodičovský majáles. Pripravený je welcome drink, FUNZONA MS 2023 v ľadovom hokeji, tradičná dražba dresu a hodnotná tombola. Hlavná cena kávovar venovala firma AQUATEC. Lístky na majáles si môžete zakúpiť na sekretariáte školy alebo prostredníctvom triedneho učiteľa. Ak sa nezúčastníte, svoju podporu možte vyjadriť symbolickou kúpou jednej vstupenky. Za podporu ďakujú Vaše deti.