Novinky

          • PREVÁDZKA MATERSKEJ ŠKOLY počas JESENNÝCH PRÁZDNIN

          • PREVÁDZKA MŠ počas JESENNÝCH PRÁZDNIN

            30.10. a 31.10.2023

             

            Prevádzka MŠ pre prihlásené deti bude iba v budove č.85(,,malá škôlka“) a to nasledovne:

             

            Pavilón 1 (vchod od ,,Farby-laky“):

             

             1.trieda(prízemie)- deti z 1., 2., 3 a 4.triedy(deti z ,,malej“škôlky)

             2.trieda(poschodie)- deti z 5., 6., 7. a 8.triedy(deti z MŠ v ZŠ)

             

             

            Vchod od ,,Panelákov“-Pavilón 2 bude z bezpečnostných dôvodov uzamknutý.

             

            Deti, ktorých rodičia neprejavili v prieskume záujem o MŠ počas jesenných prázdnin, budú automaticky odhlásené zo stravy na tieto dni. Prevádzka MŠ v riadnom režime bude opäť od štvrtka 2.11.2023.

          • Brigáda RRZ pri ZŠ s MŠ Pavla Demitru

          • V piatok sa skupina rodičov z Rady rodičovského združenia  podujala na prvú časť výstavby oplotenia školského políčka. Dielo sa podarilo. V tomto týždni by sa mala uskutočniť montáž panelov a podhrabových dosiek. Všetkým účastníkom ďakujeme.

          • POZVÁNKA NA VIANOČNÉ TRHY BUDAPEŠT 2023

          • Usporiadava Rada rodičovského združenia pri ZŠ s MŠ Pavla Demitru

            Tie najnavštevovanejšie vianočné trhy v Budapešti sa nachádzajú na  Vörösmartyho námestí (Vörösmarty tér) pred známou kaviarňou a cukrárňou Gerbeaud a na námestí Szent István (Svätého Štefana), pred rovnomennou bazilikou. Námestie VörösMarty priamo v srdci Budapešti je ideálne na konanie vianočných trhov. 122 drevených stánkov ponúka kvalitné výrobky, ktoré boli schválené špeciálnou porotou zloženou z odborníkov umenia. Tradičné medové pečivo, varené víno, vôňa škorice a jedličiek dotvárajú vianočnú atmosféru. Na dvoch pódiách sa každý deň počas trvania vianočných trhov konajú rôzne hudobné, tanečné alebo iné vystúpenia.

            Zájazd na Vianočné trhy do Budapešti 09.12.2023

            Plánovaný odchod z Dubnice nad Váhom  je o 06:30 hod (od Farby-Laky). Predpokladaný príchod do Budapešti je o 10:00 hod. Program sa začína prehliadkou Námestia hrdinov a blízkeho okolia. Nasleduje presun autobusom po najdlhšej Andrášiho ulici na Hradný vrch, kde si prehliadneme vonkajšie priestory Budínskeho hradu a v rámci pešej prehliadky Hradného vrchu uvidíme Rybársku baštu či Chrám sv. Mateja, odkiaľ je krásny výhľad na Parlament. Posledným autobusovým presunom sa dostaneme práve k Parlamentu, odkiaľ si pešou prechádzkou prezrieme centrum Budapešti, ktorú ukončíme individuálnym voľnom na vianočných trhoch. Z Budapešti je plánovaný odchod v podvečerných hodinách po vzájomnej dohode.

            Cena: 29 EUR/osoba

            Cena obsahuje: dopravu autobusom Dubnica n/V – Budapešť – Dubnica n/V a presun po Budapešti v rámci prehliadky.

            Cena neobsahuje: komplexné cestovné poistenie, vstup do jednotlivých pamiatok ani stravu.

            Zájazd sa uskutoční pri minimálnom počte účastníkov 40. Pedagogický dozor sa nezabezpečuje, zúčastniť sa môžu deti a ich rodinný príslušníci. Záujemcovia sa môžu prihlásiť prostredníctvom triedneho dôverníka. Rezervácia je potvrdená až po uhradení celej sumy. Platbu triednemu dôverníkovi môžete odovzdať priamo alebo prostredníctvom triedneho učiteľa. Pri väčšom záujme rozhoduje poradie pri platení do naplnenia kapacity. Prednosť budú mať členovia, ktorý odpracovali v prospech školy 4 a viac hodín!

            POZOR každé dieťa do 15 rokov potrebuje vlastný PLATNÝ cestovný pas!!!!!